Avdelingsleder Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter - intern stilling

Det er ledig internt vikariat som avdelingsleder i 50 % stilling ved Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter fra 01.08.2018-31.07.2019. Avdelingsleder skal i samarbeid med enhetsleder ha det pedagogiske og administrative ansvar for Marnar ungdomsskole.

Kompetanse/utdanning/arbeidsoppgaver:

• Høyere pedagogisk utdanning.
  • Legge til rette for inkludering og lærende fellesskap.
  • Være med å videreutvikle oppvekstsenterets visjon og satsningsområder i tråd med statlige og kommunale føringer.
  • Stilingen innebefatter pedagogisk utviklings arbeid i skolen samt administrative oppgaver. Fordeling av arbeidsområder vil ta hensyn til søkers kvalifikasjoner og avklares i samråd med enhetsleder.
  • Avdelingsleder vil inngå i lederteamet ved Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter.
  • Vi ønsker en person som kan bygge gode lag, har fokus på samarbeid og er utviklingsorientert.

For ytterligere opplysninger kontaktes Rune Bruskeland på tlf. 41473944 eller Hilde Eikeland tlf. 91657792

Søknadsfrist: 25.05.18