Ledige stillinger i kulturskolen

Ledige stillinger i Marnardal kulturskole ved Heddeland og Øyslebø Oppvekstsenter

Musikk:

Det er ledig 20% fast stilling som sang- og pianolærer fra 1.august 2018.

Individuell undervisning i sang og piano på Øyslebø skole torsdager frå kl. 1435. Det kan også bli aktuelt med grupper på SFO eller i barnehagene. Viktig med evne og interesse for samarbeid og samspilloppgaver.

Elever fra 7 til 19 år. Voksne får plass dersom ledig.

Kunst:

Det er ledig 8% midlertidig stilling innen kunst fra 1.august. Skolen stiller med lokaler for keramikk, maling, tekstil og trearbeid. Gruppeundervisning 1,5t. Elever fra 7 år. Kan også bli aktuelt å legge dette inn i SFO-tida, ala Sesamtilbud.

Undervisningssted:
Øyslebø skole. Dag avtales.

Kompetanse for stillingene:
Høyere utdanning ved høyskole/universitet/fagskole.

Vi tilbyr:
Lønn etter avtale
Gode lokaler og et godt samarbeidsmiljø.

Den tilsatte må disponere bil.

Kulturskolen har i dag fire lærere, fordelt på kunst og musikk, 44 elever og en avdelingsleder. Vi legger vekt på samarbeid mellom lærere og samspilloppgaver for elevene.

For begge stillingene må tilfredsstillende politiattest/helseattest kunne fremlegges ved evt. ansettelse.

Søknaden sendes elektronisk til Marnardal kommune innen 30.mai 2018

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med avdelingsleder for kultur ved

Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter, Haldis Hove,

tlf. 48213756, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Rådhuset - Nordre Heddeland, 4534 Marnardal