80-100 % pedagogiske leder SFO

Bjelland og Laudal Oppvekstsenter/Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter

Vi søker deg som har lyst til å jobbe i et kreativt miljø. Oppvekstsentrene vektlegger fleksibilitet, trygghet, stabilitet og raushet hos de voksne. Vi er opptatt av å imøtekomme og se det enkelte barn.

Oppvekstsentrene er hele tiden i utvikling, hovedfokuset vårt er voksenrollen, og vi jobber for å utvikle vår bevissthet omkring hvordan vi voksne kan øke kvaliteten i oppvekstsenteret.

Til stillingen søkes det etter en pedagog som kan utvikle og lede sfo i Marnardal kommune med følgende kvalifikasjoner:

• Pedagogisk utdanning på høyskolenivå
  • Ansvarsfull, løsningsfokusert og fleksibel.
  • Jobber systematisk med å skape et godt miljø for barna og voksne.
  • Strukturert og har gode samarbeidsevner.
  • Glødende, skapende og tilstedeværende
  • Deltar og bidrar i det pedagogiske utviklingsarbeidet
  • Har dialog og samarbeid med foreldre og andre samarbeidspartnere.
  • Har gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig.
  • Glad i å være ute uansett vær, og glad i å være sammen med barn.

Prosentsatsen som pedagogisk leder blir regnet ut i forhold til antall barn i SFO på de ulike skolene. De resterende prosentene må søker påregne å jobbe i skole/barnehage i Marnardal.

Søknadsfrist for stillingen: 24.05.18.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til : Enhetsleder : Trine Ruud, tlf: 90081752, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Enhetsleder : Hilde Cathrine T. Eikeland tlf: 91657792, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Rådhuset - Nordre Heddeland, 4534 Marnardal