Ledig stilling som helsefagarbeider

Helsefagarbeider 100 % stilling fast for tiden ved institusjon, arbeid hver 3. helg. Ledig fra 1.10.18.

Ved evt. intern rokkering kan annen stillingsprosent bli ledig. Gi beskjed i søknaden dersom du er interessert i annen stillingsprosent.

Vi kan friste med spennende og varierte arbeidsoppgaver, gode kollegaer, godt samarbeid og stor grad av selvstendighet. Vi har god dekning av sykepleiere og omsorgsarbeidere i vår turnus. Vi har innbakt personalmøte og internundervisning i turnus, i tillegg til gruppemøter.

Vi jobber aktivt med systematisk kvalitetsforbedring og er aktive i arbeidet med gode pasientforløp med fokus på brukermedvirkning og involvering av pårørende. Vi er i gang med arbeid for å bli sertifisert som Livsgledesykehjem og vil ha stort fokus på mestring, muligheter og mening for våre brukere. Det er naturlig at de som jobber i de største stillingsprosentene må ta et hovedansvar for å være pådrivere for dette arbeidet.

Marnardal omsorg tar imot flere lærlinger innenfor helsefag, elever i praksis samt sykepleierstudenter, og de som ansettes må derfor være villige til å ha en veilederrolle for de som har praksis hos oss, i tillegg til opplæring av nye ansatte.

Den som søker må ha interesse og engasjement for eldreomsorgen, ha evne til motivering og samhandling. Personlig egnethet vektlegges

Kvalifikasjoner:

• Autorisasjon som helsefagarbeider
  • Må ha førerkort klasse B
  • Godkjent politiattest (dette ordnes i forbindelse med ansettelse)

Vi tilbyr:

• Varierende og spennende arbeidsoppgaver med et godt fagmiljø i utvikling
  • Internundervisning
  • Tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Vi er i gang med arbeid for å bli sertifisert som Livsgledesykehjem
  • Vi jobber aktivt med helhetlig pasientforløp og kvalitetsforbedring
  • Arbeidsfellesskap med trivelige kollegaer