Ledige stilling på Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter, Marnar ungdomsskole

Marnardalsskolen er i positiv utvikling og vi ønsker oss en faglig dyktig lærer som vil bidra aktivt i denne prosessen.

Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter består av barnehage, barneskole og en ungdomsskole. Vi søker deg som har lyst til å jobbe i et kreativt miljø. Oppvekstsenteret vektlegger fleksibilitet, trygghet, stabilitet og raushet hos de voksne. Vi er opptatt av å imøtekomme og se det enkelte barn.

Til sammen er det 210 elever på skolen. Elevene bruker iPad som et viktig læringsverktøy.

Vi har et ledig engasjement på 19 % i norsk på 9. trinn skoleåret 18/19.

Vi har også behov for tilkallingsvikarer i kortere eller lengre perioder.

For stillingen søkes det etter lærer som har god faglig kompetanse, er en tydelig og engasjert klasseleder, kjenner til vurdering for læring og tilpasset undervisning, god til å bygge relasjoner og har gode samarbeidsevner.

Kontaktperson: Enhetsleder Hilde Cathrine T. Eikeland tlf 916 57792

Søknadsskjema

For stillingen må det kunne fremlegges tilfredsstillende politiattest og egenerklæring vedr. tuberkulose før evt. tilsetting.

Søknadsfrist 19.09.18