LEDIG STILLINGER VED MARNARDAL OMSORG

Sykepleier ca 65 % svangerskapsvikariat institusjon, turnus med arbeid hver 3. helg

Ledig fra d.d. til 1.11.2019

Institusjon har i tillegg to ledige faste helgestillinger for helsefagarbeider.

Som ledd i å rekruttere sykepleiere til Marnardal omsorg, har vi ledige to utdanningsstillinger:

• En på institusjon med arbeid hver 3. helg
  • En i åpen omsorg med arbeid 5 helger på 12 uker (hver 3 helg, med en ekstra helg i løpet av en 3 mnd turnusperiode)

Vi kan friste med spennende og varierte arbeidsoppgaver, gode kollegaer, godt samarbeid og stor grad av selvstendighet. Vi har god dekning av sykepleiere og omsorgsarbeidere i vår turnus. Vi jobber aktivt med systematisk kvalitetsforbedring og er aktive i arbeidet med gode pasientforløp med fokus på brukermedvirkning og involvering av pårørende. På institusjon er vi i tillegg i gang med arbeid for å bli sertifisert som Livsgledesykehjem og vil ha stort fokus på mestring, muligheter og mening for våre brukere. Vi har innbakt personalmøte og internundervisning i turnus, i tillegg til gruppemøter.
Vi har med jevne mellomrom sykepleierstudenter og av og til vernepleierstudenter fra universitet og høgskole. De som jobber ved Marnardal omsorg må derfor være villig til å være veileder for studenter som har praksis hos oss.

For stillingen gjelder:

Kvalifikasjoner:

• Autorisasjon som sykepleier
  • Må ha førerkort klasse B
  • Godkjent politiattest (dette ordnes i forbindelse med ansettelse)

Vi tilbyr:

• Varierende og spennende arbeidsoppgaver med et godt fagmiljø i utvikling
  • Internundervisning
  • Tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Vi jobber aktivt med helhetlig pasientforløp og kvalitetssikring og institusjonen er i gang med å bli sertifisert som Livsgledehjem
  • Arbeidsfellesskap med trivelige kollegaer
  • Lønn etter sentrale avtaler, medlemskap i pensjonsordning