Ledig fastleghjemmel

Ledig fastlegehjemmel i Marnardal kommune fra 1.6.19.

Ved Marnardal helsesenter er det ledig fastlegehjemmel, med listetak på 950 pasienter.

Legekontoret er en privatdrevet 3- lege-praksis. Kontoret har for tiden elektronisk pasientjournalsystem Winmed 3, og er tilknyttet Norsk helsenett. Lokalene er moderne med tilpasset laboratorieutstyr. Legekontoret er tilknyttet helsestasjonen.

Arbeidsoppgaver:

• Generelle allmennmedisinske oppgaver
  • Inntil 7,5 timer per uke kan pålegges i kurativt arbeid for kommunen, med lønn og praksiskompensasjon etter gjeldende avtaler
  • Deltakelse i interkommunal legevakt, for tiden knyttet til Lindesnesregionen medisinske senter

Kvalifikasjoner:

• norsk autorisasjon som lege og fullført norsk turnustjeneste.
  • Spesialistgodkjenning i allmennmedisin, være under spesialisering eller ha godkjenning som allmennpraktiserende lege etter gammel ordning, jfr. Forskrift om kompetansekrav for leger i den kommunale helse- og omsorgstjenesten gjeldende fom 01.03.2017.
  • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Førerkort klasse B og disponere bil
  • Det stilles krav om politiattest i tråd med bestemmelser i Helsepersonelloven

Personlige egenskaper:

• Gode samarbeidsevner
  • Høy motivasjon og engasjement
  • God kommunikasjonsevne
  • Fleksibel
  • Personlig egnethet

For å bedre kjønnsbalansen ved legesenteret oppfordres kvinner til å søke.

Tidspunkt for tiltredelse senest 01.06.19.

Vitnemål og attester skal kun tas med til evt. Intervju.

For spørsmål om stillingen kan rådmann Kjell Rune Olsen kontaktes på tlf. 90746227

Søknadsskjema finner du her.

Søknadsfrist: 15.02.19.

Vakttelefoner