• Hjem
  • Nyheter

Høring - Klima og energiplan for Lindesnesregionen

Lindesnesregionen har vedtatt å sende planutkast datert 21.02.2018 på høring frem til 27.05.2018.

Klima- og energiplanen legger vekt på tiltak som kan redusere klimagassutslipp, som er nødvendige for å oppnå målene i Paris-avtalen.

Det overordnede målet for planen er:

Lindesnesregionen skal bidra til å redusere klimagassutslippene fra ikke-kvotepliktig sektor i samsvar med Norges forpliktelser (med 40% fra 2005 til 2030).

Les planutkastet

og send eventuelle merknader til Lindesnesregionen c/o Åseral kommune, Rådhuset, Gardsvegen 68,, 4540 Åseral eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 27.05.2018.

Rådhuset - Nordre Heddeland, 4534 Marnardal