Nytt telefonsystem

Marnardal kommune innfører nytt telefonsystem fra og med mandag 7. mai 2018.

Sentralbordet på Rådhuset vil nå motta alle telefoner til Marnardal omsorgssenter. For deg som innbygger vil det si at mellom kl. 08:00 – 15:00 alle hverdager vil du bli satt over dit du skal. Utenom disse tider vil du få opp tastevalg 1 og 2 slik at du selv kan velge hvor du ønsker å bli satt over til:

Tast 1 for å bli satt over til Helse- og omsorg

Tast 2 for å bli satt over til vakttelefonen ved Teknisk avdeling. Vi presiserer at vakttelefonen kun skal brukes ved hendelser som ikke kan vente til neste virkedag.