• Hjem
  • Nyheter

Oppstartsseminar kommuneplan Nye Lindesnes

Hold av datoen 4. juni! Eldreminister Åse Michaelsen kommer. Gaute Ubostad fra den undersjøiske restauranten Under kommer. Hotelldirektør Lotte Fredriksen Syltevik kommer. Her er det viktig å være. Kommer du?

Kommuneplanen er kommunens aller viktigste styringsdokument. Den sier noe om hvordan man vil utvikle kommunen de neste tolv årene. Akkurat nå jobbes det med å lage kommuneplan for nye Lindesnes kommune for årene 2020-2032. Den vil ha stor betydning for utviklingen av nye Lindesnes kommune og for fremtiden din. Nettopp derfor bør du komme.

Hør hvordan vi jobber med kommuneplanen, hvilke muligheter som finnes i den nye kommunen, og fortell oss gjerne hva du mener vi bør satse på i fremtiden og hva som blir kommunens største utfordringer.

Vi inviterer derfor alle innbyggerne i Lindesnes, Mandal og Marnardal til oppstartsseminar i Storsalen i Buen kulturhus mandag 4. juni klokken 18-21.00.

- Vi håper dere griper muligheten og kommer til en spennende aften med vanvittig mye spennende på menyen. Det er nå du har sjansen til å påvirke hvordan fremtiden skal bli, sier prosjektleder Joakim Damkås.

Les mer om kommuneplanen HER.

Programmet for kvelden ser slik ut:

18.00 Velkommen
Ordførerne ønsker velkommen

Hvilke muligheter gir nye Lindesnes?
Jan Willy Føreland

Hvorfor satser vi i nye Lindesnes?
Lotte Fredriksen Syltevik om hotellet i Mandal (10 min)
Gaute Ubostad om restauranten på Spangereid (10 min)
Oddgeir Steinberg om satsing på jordbruk i den nye kommunen (10 min)

19.05 Pause
Mentimeter spørsmål (synspunkter fra publikum)

Eldre og Folkehelse - Hvilke muligheter har nye Lindesnes?
Åse Michaelsen

Ung i nye Lindesnes
BU-rådet

Sofa-samtale