• Hjem
  • Nyheter

Kronprinsesse Mette Marit kommer med Litteraturtoget til Marnardal

Kronprinsesse Mette Marit kommer med Literaturtoget til Marnardal stasjon onsdag 6. juni kl. 15.56 - 17.00.

Program:

15:56. Øyslebø skolekorps spiller, dirigent Joar Veel Eriksen

15:58. Ordfører Helge Sandåker ønsker velkommen sammen med

Amalie Nyvoll Drange, 6 år, Heddeland barnehage med blomsterbukett, Mina Sofie Aasan, 6 år, Bjelland barnehage og Gabriel Asbjørnsen, 6 år, Laudal barnehage, med kort til kronprinsessen.

16:02. Elever fra 4.-6.trinn ved barneskolene Bjelland, Laudal og Øyslebø synger: Du må være den du er, ledet av musikklærer Nils Harald Sør-Reime

16:05. Biblioteksjef Janne Wigemyr hilser fra Marnardal folkebibliotek og introduserer Elisabeth Glesne og Andreas Haaland

16:07- 16:12. Drømmestipendvinner 2016 i skapende skriving Elisabeth Glesne, 13 år, og Andreas Haaland, 13 år, leser utdrag fra selvskrevne tekster. Begge går i 8.kl. på Marnar ungdomsskole, Øyslebø, og begge leser bøker.

Vi håper at mange stiller med flagg og bok.

Bua landhandel selger is og brus utenfor venterommet på stasjonen.