Hopp til her

Avdelingsleder Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter

Marnardalsskolen er i utvikling og søker faglige og engasjerte personer til ledige stillinger. Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter består av barnehage, barneskole og en ungdomsskole. Vi søker deg som har lyst til å jobbe i et kreativt miljø. Oppvekstsenteret vektlegger fleksibilitet, trygghet, stabilitet og raushet hos de voksne. Vi er opptatt av å imøtekomme og se det enkelte barn. På Øyslebø oppvekstsenter er det 210 elever, 110 elever på Øyslebø barneskole og 100 elever på Marnar ungdomsskole.

Avdelingsleder Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter

Det er ledig 100% fast stilling som avdelingsleder ved Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter fra 01.08.19. Avdelingsleder skal i samarbeid med enhetsleder ha det pedagogiske og administrative ansvar for Marnar ungdomsskole. Stillingen inkluderer 50% undervisning. Marnar ungdomsskole har ca 100 elever.

Vi søker en engasjert leder som

• Har god relasjonskompetanse.
  • Har stor arbeidskapasitet og evne til å jobbe strukturert, nøyaktig og systematisk
  • Har lærerutdanning fra høyskole eller universitet
  • Har gode egenskaper innenfor kommunikasjon og samarbeid
  • Kan legge til rette for inkludering og lærende fellesskap.
  • Vil være med å videreutvikle oppvekstsenterets visjon og satsningsområder.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeid, godt arbeidsmiljø, lønn etter gjeldende avtaler, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Stilingen innebefatter pedagogisk utviklingsarbeid i skolen samt administrative oppgaver .Avdelingsleder vil inngå i lederteamet ved Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter.

Utdannelse og erfaring innen ledelse er ønskelig..

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt ved tilsetting.

Annet:

• Tilsetting skjer på kommunale vilkår.
  • Ved tilsetting må det legges fram politiattest.
  • Alle søknader bes sendt elektronisk, kopi av vitnemål og attester tas med til evt. intervju.
  • Det utarbeides offentlig søkerliste.

For ytterligere opplysninger kontaktes Hilde Cathrine T. Eikeland, enhetsleder tlf. 91657792

Søknadsfrist: 05.05.19

Søknadsskjema finner du her