Hopp til her

Kime - Konferanse innen miljø og energi

Kommunene i Lindesnesregionen har laget ny regional klima- og energiplan. Målsettingen i den er at Lindesnesregionen skal bidra til å redusere klimagassutslippene fra ikke-kvotepliktig sektor i samsvar med Norges forpliktelser med 40 prosent fra 2005-2030.

Det kan bli knallbra! Men vi er avhengig av at innbyggere, politikere og næringsliv ser viktigheten av å prioritere miljø. Derfor håper vi at nettopp DU kommer til klima-, miljø- og energikonferansen vår "Sentrumsutvikling i det grønne skiftet" torsdag 27. september kl. 17.00-21.00 på Skap Kreativ Folkehøyskole i Mandal.

Konferansen blir arrangert av prosjektgruppa bak klimaplanen i Lindesnesregionen, i samarbeid med Skap Kreativ Folkehøyskole i Mandal.

Vi lover et spennende program med mange inspirerende innlegg. Arrangementet er gratis og åpent for alle, men vi har dessverre begrenset antall plasser.

Bindende påmelding gjøres til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 24. september.

Lindesnes avis har også skrevet om arrangementet. Link til artikkelen er her