Hopp til her

Kulturstipend for ungdom 2019

Formål
Marnardal kommunes kulturstipend for ungdom har som formål å fremme og inspirere talentfulle utøvere innenfor det utvidede kulturbegrepet til videre vekst og utvikling.

Kriterier
- Søkeren må være bosatt i, eller ha sterk tilknytning til kommunen.
- Stipendet kan søkes av ungdom i utdannelse eller opplæring som utmerker seg innen kulturfeltet.
- Kulturstipendet skal benyttes til videreutdanning og utvikling, og/eller for arbeid som allerede er lagt ned innen kultur for kommune.
- Søknaden skal inneholde en plan med begrunnelse for bruken av stipendet.
- Søker kan ha gjort seg bemerket innen kommunen, regionen eller på landsplan.
- Kulturstipendet kan søkes av ungdom fra 15 til 25 år i kalenderåret prisen deles ut i.
- Kulturstipendet er på kr. 20.000. Stipendet deles ut på ungdommens kulturmønstring (UKM) . Ungdomsrådet og en kommunal representant (om mulig ordføreren) står for overrekkelsen.

Vurdering
Formannskapet har gitt Marnardal ungdomsråd, MUR, ansvaret for å fatte vedtak om tildeling av stipendet. MUR står fritt til å la være å dele ut stipendet dersom det viser seg at søkerne ikkje tilfredsstiller kravene. Stipendet kan også delast av fleire.
Søknaden vert lagt fram på møte i MUR.

Søknadsfrist er 1. februar

Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. merkes "Kulturstipend 2019"

Kulturstipendet deles ut på UKM 15. mars 2019