Hopp til her

Kulturmidler 2019

Marnardal kommune skal også i 2019 dele ut midler til lag og foreninger.
Søknadsfrist er 1. april.

Alle foreninger, klubber og lag i Marnardal kommune som driver med aktivitetstilbud og tiltak innen rammen av det utvidete kulturbegrepet, er i utgangspunktet berettiget støttet via kommunens kulturmidler. Kommunens kulturmidler er imidlertid av en begrenset størrelse, og det prioriteres derfor å gi tilskudd til foreninger, klubber og lag som driver med aktivitet rettet mot barn og unge.
Foreningstyper som ikke er tilskuddsberettiget:
• Foreninger som drives på forretningsmessig basis.
• Organisasjoner som har til oppgave å ivareta medlemmers yrkesmessige interesser.
• Foreninger som ikke er åpne for alle.
Tilskuddet har som siktemål å stimulere til aktivitet. Kulturmidlene er ment å være driftstilskudd, for å sikre god drift i foreningene.
Til grunn for vurderingen blir lagt:
• Medlemmers alder (barn og unge blir prioritert)
• Antall medlemmer
• Aktivitet
• Kostnadsnivå
Søknadene vil bli vurdert i relasjon til tilskudd gitt av andre kommunale instanser, fylke eller stat. Søknaden skrives på felles elektronisk søknadsskjema. Med søknaden skal følge årsmelding, årsregnskap og medlemsliste. Søknader skal sendes samlet fra hver organisasjon, slik at søknader som kommer fra underavdelinger, sendes via hovedstyret.
Søknadsfristen er 1.april
Det skal søkes på elektronisk skjema. NB: Under "Vedlegg" i skjemaet, bes det om en rekke forskjellige vedlegg. Det er ikke nødvendig å sende inn alle disse - det holder med årsmelding og årsregnskap for 2016, samt medlemsliste per 31.12.2018
Søknadsskjema finner du her.
For nærmere opplysninger, kontakt kulturrådgiver Haldis Hove, tel. 48213756, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefoner