Hopp til her

Nærings- og gründerdag 2019

Torsdag 21. mars inviterer Bjelland Næringsutvikling og Ekstragiv Bjelland til en stor næringslivs- og etablererdag.

For å sette fokus på bedrifters og oppstarteres behov, har man invitert en rekke personer fra virkemiddel- og rådgivningsapparatet. Dette gir småbedrifter som har behov for kunnskap og påfyll, mulighet til å møte en rekke rådgivere under ett tak.
«Vi tilbyr kunnskap, inspirasjon og nettverksbygging for de som har eller vil starte som gründer, men også for etablerte bedrifter som vil utvide og eksponere sin næringsvirksomhet eller tenker å starte et nytt delprosjekt» forteller Liz Rekve, prosjektleder i Ekstragiv Bjelland.
På Næringslivsdagen vil folk fra Innovasjon Norge, Lindesnesregionen Næringshage, Sparebanken Sør, Visit Lindesnes, Åseral Regnskapskontor, Team Revisjon Bedriftsrådgivningstjeneste, NAV , Kvimo Næringsområde og Bjelland Næringsutvikling være tilstede å holde korte informative innlegg og veilede mindre grupper og enkeltbedrifter i deres behov. Vi tror vi har funnet en formel som både gir de som sitter i startgropa for å eventuelt starte noe, de som nettopp har kommet i gang og de som har holdt på en stund, noe interessant.
Vi tror at vårt nye mentorprogram vil være interessant, og vi vil gjerne veilede folk som ikke har god nok innsikt i utvikling av forretningsplan, kunnskap om økonomi og fallgruver man kan unngå om man bare hadde vært oppdatert på selskapsdannelse og annet.
Bilde – i sin tid hadde Bjelland sitt eget smør, nå gir Bjelland Næringsutvikling bort en hel dag med rådgivning til nye ideer og utvikling. Nykinna smør fra bygda kunne vært en god idé. Historisk foto: Odd Rolf Roland

Mer informasjon kontakt Liz Rekve Prosjektleder – Ekstragiv Bjelland Mobil +47 91374694
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefoner