Hopp til her

Kommuneplan for nye Lindesnes kommune 2020-2032 - Høring

Lindesnes, Mandal og Marnardal kommune har laget utkast til ny, felles kommuneplan for 2020-2032. Kommuneplanens samfunnsdel handler om hvordan kommunen skal utvikle seg i årene framover og hva vi skal satse på. Planen skal vedtas av det nye kommunestyret i 2020.

Vi ønsker å høre din mening om planen. Høringsuttalelser sendes til

eller:
Mandal kommune
postboks 905
4509 Mandal
og merkes med «kommuneplan samfunnsdel»

Høringsperiode: 15. mai til 10. september 2019.

Mer informasjon om kommuneplanen: https://nyelindesnes.no/prosjekter-i-nye-lindesnes/samfunnsutvikling/kommuneplan

Den er også tilgjengelig på rådhusene og bibliotekene i Lindesnes, Mandal og Marnardal.