Hopp til her

NAV samlokaliseres i Mandal fra mandag 23.09.19

Nå slås NAV sammen

NAV-kontorene i Lindesnes, Mandal og Marnardal, samt flyktningkontoret i Lindesnes, samlokaliseres i Holbæk Eriksensgate 10 i Mandal fra 23. september.

Siste åpningsdag for NAV-kontorene i Lindesnes og Marnardal er torsdag 19. september. Fredag holder NAV-kontorene i de tre kommunene stengt grunnet flytting, og felles NAV-kontor åpner dørene mandag 23. september.

- Gevinsten for brukerne er størst ved at vi samler kompetansen i Mandal og organiserer oss slik at vi har tid til de som trenger tett oppfølging mot arbeid, og at vi er tett på arbeidsmarkedet, sier NAV-leder, Sissel Wiig.

Selv om NAV-kontorene samlokaliseres, vil det fremdeles være tre NAV kontor frem til 01.01.2020. Du som bruker vil ikke merke annen endring, enn nye lokaler.

Åpningstiden vil være 08.00-15.30 for timeavtaler, og 12.00-14.00 for drop-in.

De nettbaserte tjenestene på nav.no, inkludert søknad om sosialhjelp, er tilgjengelige hele døgnet.