Skriftstørrelse

Hopp til her

BEREDSKAPSØVELSE

Informasjon til innbyggere i Marnardal.

Torsdag 31. oktober kl 11.00 til 15.30 skal Marnar ungdomsskole delta på beredskapsøvelse (PLIVO øvelse) i samarbeid med nødetatene politi, brann og helse. Det er svært viktig at skolene er best mulig forberedt dersom det skulle oppstå uønskede situasjoner med fare for livstruende vold. Alle ansatte i skolen skal delta i øvelsen, men øvelsen må foregå uten elever tilstede.

Det vil da være et stort oppmøte av redningsetater som uniformert politi, ambulanser og brannbiler. Øvelsen vil være realistisk og kan oppleves dramatisk for forbipasserende. Vi ber derfor om at innbyggere, spesielt barn og unge holder avstand til skolen mens øvelsen pågår.

Bibliotek og skolens øvrige område blir stengt i det samme tidsrommet. Etter 15.30 vil det være åpent som normalt.

Foreldreorganene FAU, SU og SMU og elevrådet er informert om øvelsen og organiseringen. Vi håper på forståelse for at vi må stenge bibliotek og skole i dette tidsrommet og for at elevene får en annerledes skoledag slik at vi får gjennomført den viktige øvelsen.

  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider mandag-fredag: kl. 8-15
Rådhuset - Nordre Heddeland 26, 4534 Marnardal

Kommunenummer: 1021
Organisasjonsnummer: 964 966 931

Kontakt

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 28 90 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me