Skriftstørrelse

Hopp til her

Folkemøte med tema "Ungdomsmiljøet vårt"

Kjære foreldre og foresatte.

Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) avdeling Agder inviterer til folkemøte i Mandal på Buen kulturhus tirsdag 19. november fra kl. 18:30 - 21:00.

Hvor er din ungdom i kveld?
Er dere våkne for å ta i mot dem?
Er dagens ungdomskultur på feil kurs?
Hva er dagens holdninger blant ungdom og unge voksne til rusmidler?

Innehar DU nok kunnskap omkring rusmidler til å kunne se de tidlige faresignalene på bruk av narkotika?
 
Målgruppen for folkemøtet er alle som har befatning med barn og unge voksne. Mammaer, pappaer, besteforeldre, tanter og onkler -  og ungdom er selvfølgelig hjertelig velkommen.

Program:

  • Situasjonen i ungdomsmiljøet vest i Agder slik politiet ser den v/politiinspektør og driftsenhetsleder Anne Margrethe Ruud.
  • Ordfører Alf Erik Andersen kommer. 
  •  "Bry Deg" - foredrag v/Torbjørn Nervik (NNPF)
  • "Tør du?" - foredrag v/Mona og Arne Bratland.
BRY DEG - Si nei til narkotika
Faktainformasjon om den generelle narkotikasituasjonen, med stort fokus på voksne og foreldres mulighet for deltakelse i forebygging - og ikke minst nettverksbygging blant foreldre.

TØR DU? 
Et rørende foredrag av Mona og Arne Bratland som mistet sin sønn i en overdose MDMA i 2017. De har en unik og meget sterk historie å fortelle, samt at de har tilegnet seg kunnskap om forskjellige illegale stoffer som de formidler på en treffende måte uten å bruke ”pekefinger”.

Vi i Norsk narkotikapolitiforening er sterkt bekymret over den negative utviklingen i rustrendene blant barn, ungdom og unge voksne. Vi uttrykker også bekymring over det som foregår i en del av ungdomsmiljøet og vil derfor at vi sammen skal legge grunnlaget for å skape trygge og gode oppvekstvilkår for barn og unge. Bli med på Folkemøte i Buen i Mandal, og bruk muligheten til å få kunnskap om et aktuelt tema.

Arrangementet er GRATIS, og vi håper så mange som mulig har anledning til å komme. Grunnet begrenset antall plasser praktiseres "Førstemann til mølla".

Velkommen!
  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider mandag-fredag: kl. 8-15
Rådhuset - Nordre Heddeland 26, 4534 Marnardal

Kommunenummer: 1021
Organisasjonsnummer: 964 966 931

Kontakt

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 28 90 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me