Hopp til her

Nå kan du forhåndsstemme!

Valgmedarbeidere. Foto: Tore FjeldI perioden fra 12. august til 6. september kan du forhåndsstemme til kommunestyrevalget i nye Lindesnes kommune.

8. og 9. september er det kommunestyre- og fylkestingsvalg i Norge – og velgere i nye Lindesnes kommune skal gå til urnene og velge kommunestyre for den nye, sammenslåtte kommunen.

Hvor kan du forhåndsstemme?

Valget gjennomføres som om Lindesnes, Mandal og Marnardal allerede var en sammenslått kommune. Du kan stemme i hvilket som helst valglokale, uavhengig av hvor du bor og hvilken valgkrets du tilhører, så lenge du har stemmerett i en av de tre kommunene som utgjør nye Lindesnes.

Lindesnes:

• Rådhuset alle hverdager kl. 08.00-15.30
  • Kulturtorvet lørdag 31.august kl.11:00-15:00

Mandal:

Det blir ikke mulig å forhåndsstemme på Tjenestetorvet i rådhuset i Mandal. Hovedlokalet for forhåndsstemming er flyttet til biblioteket i Buen kulturhus og følger bibliotekets åpningstider.

BIBLIOTEKET
  • Mandager og onsdager kl.10:00-17:00
  • Tirsdager og torsdager kl.10:00-19:00
  • Fredager og lørdager kl.10:00-15:00
Amfi kjøpesenter

Forhåndsstemming på Amfi kjøpesenter er mulig i perioden fra 29. august til 6. september kl.12:00-17:00 (fredag 6. september stenger stemmelokalet klokken 15.00).

MARNARDAL:

• Rådhuset alle hverdager kl.08:00-15:00
  • I perioden fra 3. – 5. september er det også mulig å forhåndsstemme i biblioteket på Øyslebø kl.10:00-19:00

6. september stenger alle valglokaler klokken 15.00. Husk legitimasjon når du skal stemme.

Omsorgssentre og institusjoner

Som vanlig, blir det også forhåndsstemming ved omsorgssentrene og institusjonene.

HJEMME-STEMMING

Hvis du av helsemessige årsaker ikke kan komme deg til et stemmelokale, kan du bestille hjemme-stemming via kommunens sentralbord.

Frist for å bestille hjemme-stemming er 3. september.

Våre valgmedarbeidere kommer da hjem til deg mellom 4. og 6. september.

Klikk her for å lese alt om kommunestyrevalget