Skriftstørrelse

Listeforslagene til høstens valg er klare

Her får du oversikt over hvilke partier og politikere som ønsker å stille til valg ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i september 2019.

Alle partier og grupper som ønsker å stille til valg ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2019 må levere listeforslag til valgstyret i kommunen eller fylkeskommunen de ønsker å stille til valg i. Frist for innlevering av listeforslag er 1. april kl. 12:00.

Listeforslag fra partiene

Listeforslagene er ikke godkjent. Valgstyrene begynner nå prosessen med å godkjenne listeforslagene. Listeforslagene godkjennes innen mai 2019 - i god tid før fristen som er 1. juni.
Valgstyret må i det videre arbeidet sikre at listen blant annet er riktig utfylt, inneholder riktig og nødvendig dokumentasjon, og ikke minst at de som står oppført på listen er klar over at de stiller til valg.

Listeforslag til fylkestingsvalget

Listeforslag til fylkestingsvalget i Agder finner du her

  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider mandag-fredag: kl. 8-15
Rådhuset - Nordre Heddeland 26, 4534 Marnardal

Kommunenummer: 1021
Organisasjonsnummer: 964 966 931

Kontakt

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 28 90 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler