Skriftstørrelse

Er du bekymret for ditt barn?

Foreldre oppfordres til å ta kontakt med fagpersonell ved bekymring for sitt barn. Det kan eksempelvis dreie seg om skoleskulk, atferd/oppførsel, holdninger, miljø, problemer med grensesetting eller bekymring for rus eller kriminalitet.

Kommunen kan tilby Samtaler med ungdom og foresatte

Ta kontakt med:

  • Mandal videregående skole. (Skolen har en elevtjeneste bestående av rådgivere, helsesykepleiere, Lindesneslosen og oppfølgings-tjenesten som kan bidra med samtaler med ungdom og foresatte)
  • Familiens hus i Mandal eller helsestasjon for ungdom i de andre kommunene
  • Skolene

Bevisstgjøringssamtale:

Samtalene tilbys ungdom som trenger kunnskapsheving og bevisstgjøring, og kan motivere ungdommen til å få mer hjelp. Det blir gitt 3-4 samtaler. Foreldre inviteres til samarbeid. Etter samtalene vil det bli gjort en vurdering om videre oppfølging. Ta kontakt med helsesykepleier eller sosiallærere på din skole.

Kjernegruppe:

Oppfølgingsteam på den enkelte skole. Et lavterskeltilbud til ungdom som det er knyttet en bekymring rundt. Fokus på hjem – skole – Fritid. Hovedfokuset i kjernegruppen vil være positivt og løsningsorientert! Ønsker du nærmere informasjon ta kontakt med SLT-koordinator, skolen eller sosiallærere ved din skole.

Familiens Hus:

Har ulike tilbud etter behov.

Bekymringssamtale – politi:

Bekymringssamtale er et verktøy som anbefales når det avdekkes uønsket/kriminell adferd blant unge som kan føre til utvikling av en kriminell løpebane. Bekymringssamtalen er en samtale politiet har med barn og deres foresatte. Samtaleverktøyet brukes i politiets forebyggende arbeid som en reaksjon på uønsket adferd, og for å lede ungdom over i et forsonings- og omsorgsspor.

  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider mandag-fredag: kl. 8-15
Rådhuset - Nordre Heddeland 26, 4534 Marnardal

Kommunenummer: 1021
Organisasjonsnummer: 964 966 931

Kontakt

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 28 90 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler