• Hjem
  • Tjenester

Reisestipend for heltidsstudenter ved universitets og høgskoler for skoleåret 2018/2019

Marnardal kommune innfører et reisestipend på kr 5.000 for heltidsstudenter ved universitets og høgskoler for skoleåret 2018/2019. Betingelsene for å motta stipendet er at man fortsetter å ha folkeregistrert adresse i Marnardal.

Stipendet tildeles årlig, etter søknad, til studenter som forblir folkeregistret i Marnardal gjennom studietiden.

Søknad om reisestipend sendes til kommunen på epostadresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Rådhuset – Nordre Heddeland, 4534 Marnardal. Det vedlegges dokumentasjon på heltidsstudieplass og folkeregistrert adresse (bosted). Kontonummer for utbetaling må også oppgis. Bostedsattest kan skaffes på skatteetaten.no.

Vakttelefoner